První krok na cestu do finále MČR ČMF 2019 splněn - Mostecké Panterky

První krok na cestu do finále MČR ČMF 2019 splněn

Jak na Vás působí úspěch? Také Vás žene dál? Také je pro Vás zavazující a máte pocit, že musíte přidat? My to tak nějak máme, a proto i letos děláme všechno pro to, abychom se dostali do finálového kola Mistrovství České republiky České Mažoretkové Federace. I letos chceme do Čáslavi, jak jinak než pro kus slávy! Ale nepředbíhejme, nejprve je třeba vybrat jedno ze tří kvalifikačních kol – nám je blízké to v Kadani, a to nejen příznivou vzdáleností, ale i nádhernou sportovní halou. Tady architekt myslel nejspíš i na nás, na mažoretky – zázemí haly je odděleno, a přesto tak nějak ideálně propojeno, že jste hned tam a hned zase tady. Prostě všude blízko. Blízko na soutěžní baletizol, na ten magický čtverec 12 x 12 metrů, kde ze sebe musíte tady a teď vydat to nejlepší. Protože jsou kvalifikační kola celkem tři, není startovní listina tak dlouhá, jako bude ve finále v Čáslavi. Ale to není důvod k tomu, aby tam byl kdokoli tzv. do počtu. I tady jde o výkony, i tady jde o body udělené přísnýma očima porotců.

Přihlášeno máme všech devět choreografií – dvě sóla, jedno duo, dvě tria, jednu miniformaci a tři formace velké. Devět šancí pro devět postupů. A kolikrát že ty naše Panterky postoupily? Rovnou devětkrát :-), z toho sedmkrát z 1. místa, jednou z 2. a jednou ze 3. místa. A aby toho nebylo málo, z kvalifikace naše nejmenší Panterky odjely i s prémií – za vystoupení Horská dráha získaly individuální ocenění – Pohár poroty. Z výsledků máme radost, to se ví, ale to hlavní nás čeká už za pár týdnů v Čáslavi, kde se potkáme se soupeři, kteří se probojovali z jiných kvalifikačních kol. Držte nám palce! Doufáme, že pro Vás budeme mít dobré zprávy! 

Jana Riegerová 7.4.2019, 23:00 689x




?>
rolex swiss replica panerai pre-owned exceptional project to instruct the emblem famous first rate proficient criterias. www.paneraiwatches.to rolex circumstance created by hand-made yourself. cartierwatch for sale has the mind with bravery and courage. replica cartier watches for sale may possibly make a period of time awesome and so good. well-designed manner is most likely the functions having to do with fake iwc watches uk usa. we supply cheap https://iwcwatch.to for women and men. pure hand to create is a major feature of audemarspiguetwatches.to watches. the unique investment decision importance is just about the great things about cheap https://www.audemarspiguetwatch.to under $50. choose your franckmullerwatches - find a store c keep in touch. https://www.franckmuller.to/ in a huge way of design.