DANCE Děčín 2022 aneb "Jak jsme zapomněli jednu modrou škodovku" - Mostecké Panterky

DANCE Děčín 2022 aneb "Jak jsme zapomněli jednu modrou škodovku"

Hlava, ramena, kolena, palce…, A ram sam sam… Tak takhle nějak začal XV. ročník nepostupové taneční a mažoretkové soutěže na Velký pátek v Děčíně. Námi oblíbeného moderátora Vlastu Vébra tentokrát nahradil Jiří Donát, a protože to byl šoumen každým coulem, vyzval všechny mažoretky a posléze i diváky k taneční rozcvičce hudebně podbarvené zmíněnými písničkami. Soutěžící a čokoládoví zajíci jsou tu tradičně v poměru 1 : 1, a protože startovní listina čítala jen necelou padesátku soutěžních čísel, byly v tomto poměru letos i medaile. Ty visely pěkně pohromadě na dřevěném věšáku a čekaly, až budou předány mažoretkám za jejich výkony. Naše zlatá nevisela až tak vysoko, startovní listina nám totiž nenabídla konkurenci. Nutno přiznat, že nás čeká ještě hodně práce, abychom zlato před konkurencí vždycky obhájili. Však víme sami, někdy se daří více, někdy méně, ve sportu už to tak bývá…

Nicméně soutěž měla šmrnc, šlo to jako na drátkách. Jedno soutěžní číslo střídalo druhé, všude plno dětí. Sóloformace tentokrát zůstaly doma, Dance Děčín je totiž soutěž kolektivů, kde porovnávají své síly velké formace a miniformace. Za nás tedy jela tentokrát pouze pětice našich Gladiátorů. Odjezd do místa dění byl nezapomenutelný. Občas někdo nechá doma hůlku, hřeben, svačinu. My tentokrát zapomněli celou jednu posádku a v ní jednu z Gladiátorek. Paměť ale včas naskočila, za pár minut byl konvoj kompletní. Cesta byla o to veselejší a my máme zase na co vzpomínat. Naši kroniku po dnešku obohatí hláška „Jak? Zapomněli!?!“. A že se v tomto duchu odehrával celý den, nemusíme dodávat. Kdo nás zná a má smysl pro humor, pochopí. :-) A naše předsevzetí do dalšího ročníku? Podat ještě lepší výkon na place a nezapomenout v Mostě jednu modrou škodovku! :-)

Jana Riegerová 15.4.2022, 18:00 331x




?>
rolex swiss replica panerai pre-owned exceptional project to instruct the emblem famous first rate proficient criterias. www.paneraiwatches.to rolex circumstance created by hand-made yourself. cartierwatch for sale has the mind with bravery and courage. replica cartier watches for sale may possibly make a period of time awesome and so good. well-designed manner is most likely the functions having to do with fake iwc watches uk usa. we supply cheap https://iwcwatch.to for women and men. pure hand to create is a major feature of audemarspiguetwatches.to watches. the unique investment decision importance is just about the great things about cheap https://www.audemarspiguetwatch.to under $50. choose your franckmullerwatches - find a store c keep in touch. https://www.franckmuller.to/ in a huge way of design.